jmelanie.blogg.se

Första dagarna, orientation week

Kategori: Allmänt

Vi kom tidigt till huset vi skulle bo i på lördagen, McLeod House. Ett hus med många andra exchange-students. Det är personer från Sverige, Holland, Egypten, Tyskland, Pakistan, Kanada osv. I alla fall, så fort vi kommer innanför dörrarna är det personer som hjälper oss, de frågar vilke våning vi ska bo på och visar oss till hissen. Vi träffar också vår proctor som bor på samma våning, Tayler, en jättetrevlig tjej som är där för att hjälpa oss med alla frågor vi har.
 
När vi gjort oss hemmastadda på våra rum, åker vi ner för att äta. V har meal plans, vilket betyder att vi får äta hur mycket vi vill, när vi vill, på fem olika byggnader här på campus. Maten är så annorlunda här än hemma, de erbjuder alltid efterätter (även till frukost), friterade saker, hamburgare, pizza, pommes, alla sorters dricksorter, glass osv osv! Som tur är finns det alltid ett salladsbord och andra nyttigare alternativ. 
   
 
Efter middagen var det dags för det som motsvarar nollningen i Sverige. Varje dag fram till då skolan som började på torsdag, var det ett fullspäckat schema. Det var en hel del lekar och det var alkoholfritt. Här är folk inte rädda för att "ta ut svängarna", och ingen ser ner på de som är lite annorlunda, så stämningen är bra.
  
 
På kvällarna däremot var folk i vårt hus väldigt party-sugna, så vi var inte värre än att hänga med. Vi satt i vår lounge här i huset och därefter drog vi vidare till ett annat hus här på campus. En riktig college-fest hamnade vi på. De flesta studenter här är dock väldigt unga, men vi hade roligt. Vi dansade så svetten rann.. 
 
    

Kommentarer


Kommentera inlägget här: