jmelanie.blogg.se

Roadtrip

Kategori: Allmänt

Okej, nu var det ett tag sedan jag uppdaterade så antar att det är dags igen! :) Tiden går så fort. För en vecka sen åkte vi ut på en roadtrip till Halifax. Stannade en natt i Saint John torsdag till fredag innan vi fortsatte vår resa igen med bilen. Vi var 10 personer som åkte så vi fick ta två bilar, riktigt fräscha! Här är rutten vi gjort (cred till Johan!:) Vi gjorde några stop både på dit- och hemvägen. Totalt körde vi 1300 kilometer men det gick galant. Vill ni läsa om resan så gå in på dessa bloggar, de har skrivit väldigt bra om den och med många bilder:              www.johanfrisk.blogg.se www.mycanadaperspective.blogg.sewww.saragoescanada.blogg.se               
Vi som åkte, blandat med tyskar och svenskar (och en österrikare)
Hopewell rocks! Vi gick på havsbotten vilket man kan göra två gånger om dagen då tidsvattnet byter riktning var 6timme15minuter! Fräckt att se hur bergen hade formats.
 
Bilden under visar mitt favoritställe av de ställena vi stannade på, Peggy's Cove. Så vackert och rogivande! Ett fiskarsamhälle med 35 invånare. 
 
Det var en lyckad roadtrip :). Den här veckan har hittils bestått utav lektioner, gym/jogging, plugg, plugg och.. plugg ;) Hade ett test idag och det kanske inte var optimalt att åka iväg över torsdag-söndag när man har ett test på torsdag, men faktiskt, tro det eller ej men det gick helt okej, så visst funkar även det! Mitt motto, det löser sig!
 
Försöker att hålla igång konditionen, speciellt nu när man har anmält sig till ett lopp: runforthecure. Den 6 oktober ska jag och flera andra springa 5 kilometer, och har betalat en summa för att stödja kampen mot bröstcancern. 
 
Det var en liten uppdatering för nu. Ha det bra så höres vi :) / melanie
 
 

Kommentarer

  • Martin Johansson säger:

    Häftig resa ,fiskarbyn kunde ha legat i Bohuslän

    Svar: Ja verkligen, det var väldigt fint!! :)
    jmelanie.blogg.se

    2013-10-01 | 12:21:28
  • Anonym säger:

    Va kul å vilken häftig bild på bergen önskar dig "er" allt gott många kramizar mamma

    2013-10-03 | 21:22:28

Kommentera inlägget här: