jmelanie.blogg.se

University of New Brunswick

Kategori: Allmänt

I tisdags och onsdags var vi på orientation av vår faculty, business. Vi satt i ett rum där vi fick höra en några personer prata om vad vi ska tänka på. Det var mycket vi inte hade någon större nytta av då mycket handlade om programmet. Vi är bara här för en termin men det var kul att se hur det gick till för dem. Vi lekte några lekar för att lära känna varandra. Pictionary var en lek då vi delades in i lag och skulle gå fram och rita på tavlan så skulle de andra i laget gissa. Sedan hade vi några badbollar som kastades runt i klassrummet och den som fick tag i bollen skulle svara på den frågan som var närmast högra tumme. Vi tyckte väl att det var sådär kul;)
 
I tisdags skulle vi inte äta vid våra hus utan de serverade frukost och det är så kul, i Sverige skulle något sådant här aldrig serveras... Fanns i alla fall kaffe och lite frukt.. Till snacks fanns det istället några olika chipspåsar att välja bland haha.
 
I Torsdags var vi på två av våra kurser vi valt. Den första kursen är Marketing Management och läraren i den kursen är bra! Hon är är väldigt rättfram och är tex inte rädd för att säga till dem som skriver på sin mobil. Då har hon sagt något i stil med "åh vad bra, du tar anteckningar med den där va?". Eller när en kille kom in lite sent med hörlurar i örenen och man tydligt hör musiken, sa hon "ja, bara så ni vet så har han laddat ner anteckningar från min kurs som han nu lyssnar på". Andra lektionen var International Human Resource Management, men den lektionen bytte vi ut med en gång. Då engelskan redan är jobbig så blir de ju inte bättre med en indie-engelsk accent.
 
Ja det var lite om de. Nu blir det lite plugg och sedan ska jag ut på en jogging/gå-runda. Både jag och Amanda är förkylda så vi får väl ta det lite lugnt med träningen!:)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: