jmelanie.blogg.se

Resan till University of New Brunswick

Kategori: Allmänt

Hej! Här kommer lite bilder och textrader om min resa till Kanada. Kan vara kul för er där hemma att se hur vi har det här borta. Idag har vi varit borta i en vecka och tiden går fort, har varit fullt upp hela tiden, så de första dagarna var man ganska sliten och jetlaggad! 
 
Dessa tjejer "hittade" jag efter att jag tagit tåget till Arlanda. Amanda, Anna och Annas föräldrar. Vi tog varsitt glas vin för att lugna nerverna..
 
 
Från Arlanda åkte vi till New York, Toronto, Montreals flygplatser och slutligen Frederiction. Var lite slitsamt och långa väntetider men vi kom fram tillslut. Under tiden kunde man njuta av goda frukostar som dessa..
 
 
När vi var framma vid Frederiction checkade vi in på ett hotell för att få en god natts sömn innan vi skulle vidare till University of New Brunswick!
 
 
Vid campuset vid skolan, där vi hämtade våra nycklar till rummet!
 
   
 
Här är rummet och huset vi bor i, McLeod House! Jag och Amanda har ett special doubleroom, dvs vi har en gemensam dörr för att komma in och väl innanför finns det två dörrar som leder till varsitt sovrum. Vi har ockå egen toalett och dusch så vi har det helt okej!   
 
 
    
 
Så i lördags kom vi fram. Nu ska vi kolla Sverige-Irland VM-kval i fotboll. Nice! Klockan är fem timmar före här. 
 
 

Kommentarer

  • Pappa säger:

    Anders Svensson avgör sä jäkla roligt

    2013-09-07 | 23:11:29
  • Melanie säger:

    Ja, det var riktigt bra! :D

    2013-09-08 | 15:23:53

Kommentera inlägget här: